Teckel HondenvoerTeckel hondenvoer

De teckel, ook wel Dachshund genoemd, is een trouwe, speelse en een waakzame hond. Een Teckel heeft korte poten en een relatief lang lijf. De gewrichten hebben door de korte poten veel te verduren. De  combinatie van de korte poten en het relatief lange lijf zorgt voor een verhoogd risico op rugklachten. Een teckel heeft een levensverwachting van gemiddeld 12 jaar. Het is daarom belangrijk om dit ras van pup af aan speciaal Teckel hondenvoer te geven zodat de bekende ouderdomskwalen zo lang mogelijk worden uitgesteld. Er is speciaal Teckel hondenvoer te koop voor zowel de puppy’s als de volwassen honden.

Merken Teckel hondenvoer

Er zijn verschillende merken die speciaal Teckel hondenvoer in hun assortiment hebben. Dit voer ondersteund de botten en gewrichten van uw Teckel door middel van een aangepast calcium- en fosforgehalte. Ook kunt u met de juiste hoeveelheid van dit voer voorkomen dat de Teckel last krijgt van overgewicht.

Royal Canin Teckel/Dachshund 30 junior Hondenvoer is speciaal voor Teckels tot 10 maanden. Het is een goede opvolger van moedermelk. Dit voer helpt de Teckel pup veilig groot te worden, sterke gewrichten te krijgen en een sterk immuunsysteem op te bouwen. Ook is dit voer goed verteerbaar wat er voor zorgt dat de hoeveelheid en de geur van de ontlasting beperkt blijven.

Royal Canin Teckel/Dachshund 28 Adult Hondenvoer is voor honden vanaf 10 maanden. Door de juiste combinatie van voedingsstoffen beschermt het de gewrichten van uw hond. Ook helpt het uw hond de juiste spierspanning te behouden, het gewicht te beheersen en zorgt het voor een betere mondhygiëne. Dit alles zal het verouderingsproces vertragen.

Eukanuba Dachshund/Teckel Adult hondenvoer en Fokker Smart Customized hondenvoer zijn voer soorten die speciaal ontwikkeld zijn voor kleinere honden, zoals de Teckel. Het bevat een speciale samenstelling van ingrediënten die uw hond helpen gezond en actief te blijven.

Wij raden u aan om uw voer online te bestellen. Kijk snel op www.brekz.nl en bespaar tot 30% op de aanschafprijs!