smolke hondenvoerSmolke hondenvoer

Hoewel de naam misschien niet zo klinkt, is Smolke hondenvoer een oer-Hollands bedrijf. Het product werd vroeger geproduceerd in Denemarken en daar ligt dan ook de oorsprong van de naam. Smolke hondenvoer biedt u 6 zekerheden, namelijk:

  1. Compleet en hoogwaardig
  2. Betaalbare kwaliteit
  3. Weinig poep op de stoep
  4. Gezonde tanden en vacht
  5. Smullen met Smolke
  6. Gegarandeerd tevreden.

Daarnaast bewijst het MSC-keurmerk dat er uitsluitend duurzame ingrediënten worden gebruikt in Smolke hondenvoer.

Smolke hondenvoer puppy

Een pup verbruikt veel energie met groeien en spelen. Smolke voorziet in deze verhoogde energie behoefte. Smolke hondenvoer puppy bevat beta-glucanen welke het immuunsysteem optimaal ondersteunen. Daarnaast helpt dit voer uw pup een gezond skelet en gebit te ontwikkelen en is het makkelijk te verteren. Er is een speciale variant voor kleine/medium rassen en grote rassen.

Smolke hondenvoer adult

Na 10 tot 12 maanden is uw pup uitgegroeid en kunt u overschakelen naar volwassen voeding. Afhankelijk van de grootte van het ras biedt Smolke verschillende varianten. De brokken voor kleine honden zijn kleiner en bevatten ingrediënten voor een goede spijsvertering, de brokken voor medium honden ondersteunen uw hond in de hoge energiebehoefte en de brokken voor grote honden hebben extra toevoegingen om de gewrichten te ondersteunen.

Smolke hondenvoer senior

Oudere honden hebben extra ondersteuning nodig om gezond te blijven. Daarom heeft Smolke hondenvoer hier speciaal voer voor. Ook voor senior honden is er een speciale variant voor kleine, medium en grote rassen. Het voer helpt uw hond de organen en gewrichten zo lang mogelijk gezond te houden.

Speciaal Smolke hondenvoer

Voor honden met speciale voedingsbehoeften biedt Smolke hondenvoer speciaal voer. Er is voer voor honden met huid- en vachtproblemen, met overgewicht en graanvrije voeding bijvoorbeeld geschikt voor honden met een gluten/granen allergie.

Kortom, voor iedere hond biedt Smolke een goede oplossing. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog!