Proplan Hondenvoer

Proplan Hondenvoer is echt kwaliteitsvoer dat wordt bereid met de grootste aandacht voor smaak en voedingswaarde. Na veel onderzoek heeft Proplan de ideale combinatie van ingrediënten gevonden om uw hond gezond oud te laten worden. In Proplan wordt echt vlees verwerkt voor een optimale smaak. Voor iedere hond is er een geschikte variant beschikbaar.

Proplan Hondenvoer Puppy

Proplan Puppy hondenvoer

De ingrediënten van deze brokken zijn precies afgestemd op de behoeften van uw puppy. Het zorgt er voor dat uw puppy alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Deze combinatie van voedingsstoffen is jaren wetenschappelijk onderzocht en wordt Opti Start genoemd. Proplan Puppy hondenvoer is beschikbaar voor grote als kleine rassen. Selecteer hieronder de gewenste variant en profiteer van kortingen tot 30%!

Proplan Puppy Largebreed Robuust
Proplan Puppy Largebreed athletic
Proplan Puppy Sensitive

Proplan Puppy Small
Proplan Puppy original

Proplan Adult Hondenvoer

Proplan Adult hondenvoer

Verschillende varianten van Proplan Adult hondenvoer bevatten Pro Bifidus, speciale vezels die uw hond ondersteunen bij een gezonde darmflora. Ook is er speciaal voer beschikbaar voor volwassen honden met overgewicht of een gevoelige huid. Indien u uw hond wilt verwennen met een lekkere snack kunt u kiezen uit verschillende smaken Proplan Biscuits. Selecteer hieronder het voer dat aansluit bij de wensen van uw hond en bestel!

ProplanAdult Digestion
Proplan Adult Largebreed robust
Proplan Adult Largebreed athletic
Proplan Adult Sensitive
Proplan Adult Small
Proplan Adult original
Proplan Performance
Proplan light
Proplan biscuits

Proplan Senior Hondenvoer

Proplan Senior hondenvoer

Vanaf 7 jaar wordt uw hond beschouwd als ‘senior’. Vanaf deze leeftijd heeft uw hond extra ondersteuning nodig om gezond te blijven. Proplan Senior Original bevat Anti Age, een speciale combinatie van voedingsstoffen die uw hond hierbij helpt. Daarnaast is Proplan Senior Sensitive er speciaal voor de oudere hond met een gevoelige huid. Kies hieronder de beste verzorging voor uw hond en bestel met korting!

Proplan Senior Sensitive
Proplan Senior Original

 

Proplan Duo Delice Hondenvoer

Proplan Duo Délice hondenvoer

Naast de verschillende soorten voer voor volwassen honden is er ook Proplan Duo Délice. Dit voer heeft een unieke smaaksensatie en bevat de juiste mix van voedingsstoffen. De combinatie van krokante brokken en malse stukjes helpt het gebit van uw hond gezond te houden. Wilt u ook uw hond verantwoord verwennen? Bestel dan vandaag nog!