Golden Retriever hondenvoer

Duizenden mensen hebben in Nederland een Golden Retriever. U kan de hond makkelijk nieuwe dingen leren en daarnaast is het een prima gezinshond. Om uw Golden Retriever gezond te golden retriever hondenvoerhouden is het belangrijk om voeding te geven de past bij zijn levensfase en levensstijl. De meeste honden van dit ras houden van bewegen en hebben daardoor meer koolhydraten nodig. Het meest geschikte Golden retriever hondenvoer zijn hondenbrokken. Op jonge leeftijd moet u ze 3 maal daags voeren. Na 5 maanden kunt u dit verlagen naar 2 maal daags. Op deze manier stemt u het hondenvoer af op de levensfase van de hond. Dit is voor de ontwikkeling van uw hond ten zeerste aangeraden.

Daarnaast is het belangrijk om structuur in de voertijden aan te brengen. Hierdoor went het lichaam aan de tijdstippen dat er voeding wordt gegeven waardoor het zo lang mogelijk gezond en fit kan blijven. Op de langere termijn kan dit maag en darmproblemen voorkomen.

Merken Golden Retriever hondenvoer

Er zijn 2 merken die speciaal voer hebben ontwikkeld wat perfect aansluit bij de behoefte van uw hond. Dit zijn Royal Canin en Eukanuba. Deze merken zijn toonaangevend binnen de hondenvoeding en bieden dan ook de hoogste kwaliteit voer aan. Met deze ras specifieke voeding zorgt u ervoor dat uw hond zicht optimaal kan ontwikkelen en zo lang mogelijk gezond kan blijven.  Klik hier voor een uitgebreid overzicht voer voor Golden Retrievers. U bespaart bij deze aanbieder tot 30% op de aanschafprijs.

golden retriever hondenvoer

Golden retriever hondenvoer