Fokker hondenvoer

Fokker hondenvoer

Fokker hondenvoer is betaalbaar, hoogwaardig kwaliteitsvoer. Via kennels wordt constant onderzoek gedaan naar het effect van Fokker hondenvoer op de gezondheid van een hond. Op deze manier is het product optimaal ontwikkeld voor uw hond en voldoet het altijd aan de hoogste eisen. Fokker hondenvoer is er in verschillende varianten, welke aansluiten op de behoeften van uw hond, afhankelijk van de leeftijd, de soort of het dieet.

Fokker Puppy/Junior hondenvoer

Fokker puppy/junior hondenvoer legt een basis voor een lang en gelukkig leven. Dit voer kunt u geven tot uw pup 10-12 maanden oud is. Het voer is zo samengesteld dat het voorziet in een gedoseerde groei, dit helpt een evenwichtig skelet op te bouwen en overgewicht te voorkomen. Er is puppyvoer voor kleine, medium en grote honden. Naast deze brokken is er ook puppymilk beschikbaar.

Fokker hondenvoer

Fokker Adult hondenvoer

Voor volwassen honden zijn er veel verschillende soorten beschikbaar. Er is Fokker Premium voer, dit voer is samengesteld op basis van de grootte, het dieet of de activiteit van uw hond. Daarnaast is er Fokker Customized, 3 luxe varianten die zijn afgesteld op de behoeften van de verschillende rassen.

Als laatste is er Fokker Country. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw hond zelf samengesteld voedsel wilt geven, zoals een allergie of dieet. Fokker Country hondenvoer kunt u zelf volledig maken door het aan te vullen met vlees en water of bouillon.

Fokker Senior hondenvoer

In Fokker Senior hondenvoer zitten uitgebalanceerde ingrediënten die aansluiten op de behoeften van honden van 7-9 jaar en ouder. In dit voer is o.a. het eiwit- en fosforgehalte beperkt zodat de nieren van uw hond ontlast worden. Ook helpt het de vacht van uw hond mooi glimmend te houden. Wanneer u uw hond Fokker Senior hondenvoer voert helpt u uw hond gezond oud te worden.

U kunt de verschillende varianten Fokker hondenvoer gemakkelijk en voordelig online bestellen via brekz.nl.