Farmfood HondenvoerFarmfood Hondenvoer

Farmfood hondenvoer HE produceert sinds 1982 hondenvoer voor alle leeftijden. Aan het voer worden hoge eisen gesteld en daardoor ligt de kwaliteit van de verschillende ingrediënten erg hoog. Zo moet het namelijk alle voedingsstoffen bevatten die in het natuurlijke dieet van een hond voorkomen en moeten deze stoffen op de juiste manier verwerkt worden. Farmfood hondenvoer is 100% natuurlijk en daardoor licht verteerbaar en energierijk.

Farmfood HE Brokken

Farmfood hondenvoer gelooft in een soort voer voor alle soorten honden, echter kunnen sommige honden niet al het voer verteren. Om deze reden zijn er 5 verschillende soorten brokken te koop van Farmfood namelijk Farmfood classic mini speciaal voer voor pups en kleine rassen, gluten vrije brokken, brokken met schotse zalm olie voor pups en kleine rassen of voor volwassen grote honden en classic hondenbrokken geschikt voor iedere hond. U kunt de verschillende producten snel online bestellen!

Farmfood AntlersFarmfood antlers

Farmfood Antlers zijn 100% zuiver, duurzaam en puur natuurlijke snacks. De hertengeweien zijn gezond en rijk aan mineralen en helpen uw hond het gebit schoon, sterk en gezond te houden. Verwen uw hond en bestel nu!

Farmfood Rawhide

Farmfood RawhideDe Farmfood Rawhide® is een kauwkluif van onderhuids bindweefsel van runderen, de oorspronkelijke prooi van wilde hond. Het weefsel is afkomstig van de vleesproductie in Brazilië en Europa en wordt direct na de slacht verwerkt. De kauwkluif is stevig, hard en verteerbaar. Het bot bevat natuurlijk collageen wat tandsteen helpt voorkomen. Ook heeft het kauwen een schurende werking wat tandsteen oplost. Er zijn verschillende formaten beschikbaar zodat iedere hond lekker kan kluiven. Bekijk de opties

Farmfood Puppymelk

Farmfood puppymelk is een complete voeding op basis van volledige geitenmelk. Het product kan ter vervanging of aanvulling van de moedermelk gebruikt worden. Geitenmelk is licht verteerbaar, heeft darm stimulerende  en –beschermende factoren en komt vrijwel overeen met moedermelk. Bestel nu!