Chihuahua hondenvoer

Hondenvoer voor Chihuahua’s is arm aan zout en bevat kleine brokken. Het lagere zoutgehalte heeft te maken met de gevoelige maag van de Chihuahua. De kleine brok uiteraard met de chihuahua hondenvoergrootte van het ras. Verder dient dit voer in kleine porties te worden gevoerd. Dit heeft te maken met de grootte van de maag. U kunt uw Chihuahua het best 3 keer per dag voeren. Uiteraard mag u tussendoor wel snacks voeren.

Merken Chihuahua voer

Er zijn verschillende merken die Chihuahua hondenvoer maken. Er is echter maar één merk dat ecChihuahua hondenvoerht ras specifiek voer heeft gemaakt en dat is Royal Canin. Dit voer is speciaal samengesteld om aan de behoefte van uw Chihuahua te voldoen. Met dit voer zorgt u ervoor dat uw hond zich optimaal kan ontwikkelen en zo lang mogelijk gezond blijft.

Andere merken hondenvoeding die voer hebben ontwikkeld die aansluiten bij de behoeftes van Chihuahua’s zijn Orijen hondenvoer en Fokker hondenvoer.

Wij raden u aan om uw voer online te bestellen. U kan hierdoor tot 30% besparen op de aanschafprijs. Koop nu het beste Chihuahua hondenvoer tegen de laagste prijs van Nederland! Kijk op www.brekz.nl