CaroCroc hondenvoerCaroCroc hondenvoer is een oer Hollands product. Er zijn 14 verschillende varianten beschikbaar. Deze zijn allemaal ‘gewoon goed’, zoals CaroCroc dit zelf omschrijft. CaroCroc hondenvoer wordt gemaakt met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Hier worden extra vitaminen en mineralen aan toegevoegd zodat het voer alle nodige stoffen bevat om uw hond gezond te houden. Als laatste worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen toegevoegd. Er is voor ieder hond een gepaste variant CaroCroc hondenvoer beschikbaar.

CaroCroc puppy hondenvoerCaroCroc Puppy/Junior hondenvoer

Er zijn 2 varianten CaroCroc hondenvoer voor puppy en junior honden, namelijk CaroCroc Puppy 28/18 en CaroCroc Junior 25/17. CaroCroc Puppy 28/18 is voor kleine rassen tot 10 maanden en CaroCroc Junior 25/17 is speciaal voor middelgrote tot grote rassen tot 15 maanden. Om overgewicht te voorkomen is het belangrijk dat deze rassen niet te snel groeien in deze levensfase. Bestel nu CaroCroc Puppy of CaroCroc Junior hondenvoer en geniet van de voordelen!

CaroCroc Adult hondenvoer

CaroCroc Adult hondenvoerEr zijn vele verschillende varianten CaroCroc hondenvoer voor volwassen honden. Deze varianten worden onderverdeeld in 2 categorieen: CaroCroc Premium, voor kleine, middel en grote rassen of gebaseerd op energiebehoefte, en CaroCroc Super Premium, speciaal voor honden met voedselovergevoeligheid, huid- en of vachtproblemen. Ook voor herstellende honden is er een speciale variant beschikbaar. Kortom, voor iedere volwassen hond is er geschikt voer beschikbaar. Bekijk nu het aanbod en bestel snel!

CaroCroc Senior hondenvoer

Wanneer uw hond 7 jaar of ouder is verandert de voedingsbehoeften. Oudere honden hebben minder behoefte aan eiwitten en mineralen. CaroCroc senior hondenvoer is speciaal afgestemd op deze behoeften. U kunt kiezen uit CaroCroc Senior 18/10 en CaroCroc Senior 16/10. Dit voer ondersteunt de darmen en nieren van uw hond, zodat deze zo gezond mogelijk oud kan worden. U kunt dit voer gemakkelijk online bestellen bij Brekz.nl. Dit is voordeliger dan in de winkel!