Boxer hondenvoerBoxer hondenvoer

Een Boxer is een bijzondere hond, herkenbaar aan een korte, gerimpelde kop en grote, krachtige kaken. De boxer staat bekend om zijn vrolijke en enthousiaste gedrag. Dit gedrag zorgt voor een grote belasting op de gewrichten. Ook heeft dit ras een redelijk gevoelig spijsverteringsstelsel. De Boxer maakt in zijn eerste levensjaren grote veranderingen door. Zo neemt in de eerste 15 maanden het gewicht toe tot 70 keer zijn geboorte gewicht. Niet gek dus dat dit ras speciaal voer nodig heeft.

Merken Boxer hondenvoer

Er zijn momenteel twee merken die speciaal Boxer hondenvoer produceren, namelijk Royal Canin en Eukanuba. Deze merken staan bekend om het hoge kwaliteit van hun hondenvoer.

Royal Canin Boxer hondenvoer

Royal canin biedt twee speciale varianten aan voor de Boxer, namelijk Royal Canin Boxer Junior en Royal Canin Boxer Adult. Royal Canin Boxer Junior is uitermate geschikt voor Boxers tot 15 maanden. In dit voer zitten de juiste voedingsstoffen voor een gezonde groei. Deze gezonde groei zorgt er voor dat de hond een sterke en gezonde hond is. Royal Canin Boxer Adult is voor Boxers vanaf 15 maanden. Dit voer helpt de hond de spiermassa en een optimale conditie te behouden. Ook ondersteunt het uw hond bij een goede spijsvertering.

Eukanuba Boxer Hondenvoer

Eukanuba Boxer hondenvoer is speciaal voor volwassen Boxers. Dit voer zorgt voor sterk kraakbeen en optimaliseert het hart en afweersysteem doordat het taurine en L-carnitine bevat.

Kortom, wanneer je jouw boxer optimaal wilt verzorgen zijn bovenstaande varianten uitermate geschikt. Bestel daarom snel op Brekz.nl en bespaar tot 30%.