Acana Hondenvoer

Acana hondenvoer is biologisch verantwoord hondenvoer. Dit voer wordt uitsluitend gemaakt met verse Canadese producten. De ingrediënten zijn zo gekozen dat dit voer aansluit op het natuurlijke dieet van uw hond. Door de ingrediënten te stomen zonder water toe te voegen blijven de natuurlijke voedingswaarden intact. Er zijn verschillende varianten Acana hondenvoer te koop.

Acana hondenvoer

Acana Puppy hondenvoer

Een puppy maakt in korte tijd veel (fysieke) veranderingen door. Om uw hond zo goed mogelijk te ondersteunen in deze levensfase heeft Acana speciaal puppy hondenvoer. Dit voer bevat veel eiwitten en vetten van verschillende vleessoorten, verse groenten en fruit en eieren. Afhankelijk van het soort ras is er een geschikte variant Acana hondenvoer beschikbaar voor puppy’s.

Acana Adult hondenvoer

Acana hondenvoer heeft verschillende varianten voor volwassen honden vanaf 1 jaar. De ingrediënten van deze varianten lopen uiteen van vis tot vlees of bijvoorbeeld granen. Ook zijn er smaken met verschillende combinaties van vlees, vis, eieren, granen of groenten en fruit. Voor honden met overgewicht is er Acana Light & Fit hondenvoer beschikbaar. Dit voer bevat weinig koolhydraten en veel eiwitten waardoor het gewicht van uw hond zal afnemen. Er zijn ook speciale soorten beschikbaar voor sportieve honden of grote honden. Kortom, voor iedere volwassen hond is er een variant beschikbaar die aansluit op zijn/haar behoeften.

Acana Senior hondenvoer

Voor honden van 7 jaar en ouder is het belangrijk dat ze veel eiwitten en weinig koolhydraten binnen krijgen. Acana Senior hondenvoer voldoet aan dit dieet. Het hoge percentage eiwitten, afkomstig van o.a. kippenvlees,  helpen de spiermassa van uw hond te behouden. Het lage aantal koolhydraten verminderd de kans op obesitas en diabetes. U kunt Acana hondenvoer voor oudere honden makkelijk en snel bestellen via Brekz.nl.